HTML

Unortodox Blog - Közéleti Agyfasz

Közéletről kendőzetlenül, szókimondóan. Radikálisan liberális, liberálisan radikális. Pártsemleges, csak a józan ész mezsgyéjén próbálgatja szárnyait. Beszól mindennek és mindenkinek.

Friss topikok

Címkék

Hamarosan szól a Dáridó!

2012.12.19. 20:36 lanti

Úgy kellett ez nekünk, mint egy falat kenyér. Persze, mert hát cirkusz az kell a népnek nem mondom, csak hát ugye szar előadásra az ember nem vesz jegyet, már ha van egy csöpp esze ugyebár. Valószínűleg a kormányzat kultúráért felelős káderei úgy gondolták, hogy az ilyen előadásra bizonyára sokan vesznek majd jegyet. Mert bár érdektelen, unalmas, mi több, értéktelen, azért ez a cirkusz mégiscsak nagy siker lesz. Hát persze. A 21.század átlagos magyar kultúrafogyasztó embere nem magas igényű, ez látszik általában a média műsorstruktúráinak kifinomultságán. Ez az új médium azonban 21-re húz lapot, mert arra apellál, hogy van még ennél is lejjebb, hogy az átlag magyar ember tényleg degenerált idióta. Azt gondolja, hogy megugorja azt a bizonyos lécet, merthogy még lejjebb van, mint eddig bármi. Azt hiszi, sok a műértő. A kereskedelmi tévék által kitaposott ösvénynél elvileg nem lehet lejjebb menni az igénytelenség lépcsőjén. Persze ez más zsáner, szóval hátha. Mindig van lejjebb. Közszolgálat. Hát persze. Cirkusz kell, kultúrának nevezett értéktelen maszlag, és kormányzati kommunikáció. Hadd vigadjon a magyar! Nóta kell, mert a nagy átlagnak nyilván zsigeri ingere a lakodalmas vagy a Fásy Ádám féle stílusirányzat. Mondjuk legalább a médiatanács hátradőlhet a székében, mert itt nem lesz ám holmi deviáns Ice-T, meg hasonlók. Amúgy milyen érdekes egybeesés, hogy a mélyen tisztelt Médiatanács épp a mai napon zárta ki a Klubrádiót a 95.3 MHz-es frekvencia pályázatból. Hát mik vannak! Node fátylat rája, szóljon a nóta mára, Dankó Pista nagyanyjára! 

  

Szólj hozzá!

Matolcsy György, a kurva anyád!

2011.11.15. 20:06 lanti

A fentebb leírt felkiáltó mondatot az öncenzúra legkisebb jele nélkül egy ismerősöm tette közzé facebook üzenőfalán, feltehetően végső elkeseredésében a jövő évi adótervek nyilvánosságra kerülése után. Az unortodox miniszter géniuszra én speciel nem tudok haragudni, hiszen névadója lett ennek a frissen született webnaplónak, melynek nem kisebb célja, hogy utolérje a süllyedő gyorsnaszádot, ami mostanában igen veszélyes vizekre evezett.   

"Nem mondok le, ööö végleg arról, hogy Önt meggyőzzem. Most Magyarország valóban azon az úton van, hogy visszaszerezze pénzügyi függetlenségét és kimentse a magyar családok millióit azokból a csapdákból, örvényekből és minden más, szakadékra emlékeztető mélyülő helyekből amelyekbe Önök a magyar családok millióit 8 év alatt belökték. Ez bizony időt vesz igénybe, de nekünk időnk van." - Na ettől félünk mi is.

"Magyarország emelkedőben van" - A Fideszes gyorsnaszád - és vele együtt az életszínvonal - süllyedésben. 

 

Szólj hozzá! · 2 trackback